Sektörün Değişmeyen Adresi; Maden Türkiye Fuarı

SEKTÖRÜN DEĞİŞMEYEN ADRESİ YİNE MADEN TÜRKİYE FUARI OLACAK

Türkiye’nin maden sektöründeki en kapsamlı fuarı olan Maden Türkiye, Uluslararası Madencilik, Tünel İnşa, Makine Ekipmanları ve İş Makineleri Fuarı, 9’uncu kez Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi, İstanbul’da hazırlanıyor. 10-13 Aralık 2020 tarihleri arasında gerçekleşecek olan fuar, sektörün yerli ve yabancı tüm paydaşlarının bir araya geldiği önemli bir ticaret platformu olma özelliğini devam ettirmeyi hedefliyor.

Madencilik, dünyanın en zor ve riskli iş kollarından biri olmasının yanı sıra ülkelerin kalkınmasında yadsınamaz etkileri bulunan faaliyetlerin de başında geliyor. Enerji ihtiyacını karşılamasının yanı sıra ortaya koyduğu katma değeri yüksek ürünler ile ülke için kaynak yaratmada birinci sırada yer alan maden sektörü, sanayi üretimini arttırırken istihdama ve döviz girdisine de fayda sağlıyor.

Dünyanın en önemli maden yataklarına sahip ülkelerinden biri olması sebebi ile Türkiye’de maden sektörü gelişmiş sanayi kollarından biri olma özelliğine sahip. Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. buradan hareketle Maden Türkiye Fuarı’nı düzenlemeye başladığı 2004 yılından bu yana, sektörün değişimine ve gelişimine katkı sağlamayı hedefliyor. Tüyap 40 yıllık deneyimi ile bu hedef doğrultusunda sektörün hem ülkemizde hem de dünya pazarında, önemli bir satış ve pazarlama platformu olan Maden Türkiye Fuarı’nı 9’uncu kez gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

2018 yılında 447 katılımcı firma ve 11.082 profesyonel ziyaretçiye ev sahipliği yapan fuar, 2004 yılından bu yana süren istikrarlı büyümesini devam ettirmeyi hedefliyor. Üretici, satıcı, alıcı, akademisyen, öğrenci, yayın kuruluşu mensubu, sivil toplum kuruluşu mensubu gibi sektörün tüm paydaşlarını buluşturan fuar, dünün değerlendirildiği, bugünün belirlendiği, geleceğin planlandığı bir buluşma noktası olmaya hazırlanıyor.

Fransız Ticaret Müşavirliği iş birliğinde Fransa’dan gelecek alım heyeti ile katılımcılar arasında yapılacak B2B görüşmeler için hazırlıklarını başlatan fuar, Fransa’nın yanı sıra Almanya, Avusturya, Avustralya, Azerbaycan, Birleşik Arap Emirlikleri, Bulgaristan, Cezayir, Çin, Güney Afrika, Gürcistan, Hindistan, Hollanda, Irak, İngiltere, İran, İspanya, İsveç, İtalya, Katar, Kazakistan, Kuveyt, Mısır, Özbekistan, Polonya, Romanya, Rusya, Sırbistan, Suudi Arabistan, Ukrayna, Türkmenistan gibi maden sektöründe ihracatımızın yüksek olduğu ülkelerden de alım heyetlerini fuarda ağırlamayı planlıyor.

Sektörün ticaret platformu olmasının yanı sıra, sektörün bilgi ve tecrübe paylaşımı platformu da olmayı hedefleyen Maden Türkiye Fuarı, en güncel bilgi ve çok değerli tecrübelerin paylaşılacağı sunum, panel, sempozyum ve açık oturumlar için hazırlıklarını yapıyor.

Sunduğu fırsatlar ile maden sektörünün geleceğine ışık tutacak ve güçlü sektörün yolunun güçlü fuardan geçtiğini bir kez daha tüm dünyaya gösterecek olan Maden Türkiye Fuarı’nda yerinizi almak için hemen harekete geçebilirsiniz.

STAND İLE KATILIM FORMUNU DOLDURUN         ZİYARETÇİ ONLİNE DAVETİYE FORMUNU DOLDURUN